جستجو
Close this search box.

صادرات رزین از ایران به جهان

ایران با دارا بودن واحد R&D مجهز به آخرین دستگاه ها و تکنولوژی روز دنیا و نیز با به کارگیری از متخصصین و کارشناسان خبره، گامی بزرگ در جهت رفع نیاز کارخانجات و صنایع مختلف طبق آخرین فرمولاسیون و استانداردهای روز دنیا بر داشته است.

تمایزات اصلی صادیران در صنعت رزین

صادیران در صنعت رزین، مفتخر به تولید بیش از 130 نوع مختلف از رزین های صنعتی از جمله رزین های فنولیک، آلکید، اپوکسی و پلی استر غیر اشباع، در خدمت صنایع و کارخانجات مختلف از جمله صنایع ریخته گری و قالب سازی، رنگ و پوشش های صنعتی، کامپوزیت، سنگ مصنوعی، چوب و … می باشد.

سه دهه اعتماد به نیروی متخصص موجب گردیده است که صادیران در تولید رزین های مورد نیاز صنعت، علاوه بر تامین نیاز صنعت داخلی، بازارهای جهانی از جمله حوزه خلیج فارس، کشورهای آسیای میانه و کشورهای آفریقائی را نیز هدف قرار داده و برای چند سال به عنوان واحد نمونه صادرات رزين معرفی شود.

اهتمام به کیفیت

اهمیت به کیفیت محصول تولیدی در صادیران

افزایش رضایت مندی مشتریان

دغدغه برآورده سازی انتظارات مشتری با محصولات و خدمات عرضه شده

رعایت حقوق مصرف کنندگان

اطمینان به مشتریان از حیث صحت کیفیت کالا و خدمات عرضه شده

رعایت استانداردهای ملی در تولید

رعایت الزامات تعریف شده توسط سازمان استاندارد ملی کشور

شماره موبایل خود را وارد کنید

ثبت درخواست رزین از صادیران

انواع رزین صادراتی صادیران

صادیران با تولید رزین های با کیفیت بالا و تداوم و استمرار در زمینه حفظ کیفیت برتر تولیدات خود، جزء اولین واحدهای تولید کننده رزین در ایران می باشد که موفق به اخذ گواهینامه استاندارد مدیریت کیفیت ISO 9001:2015 گردیده است. از انواع رزین صادراتی ما عبارتند از:

رزین آلکید

رزین آلکید حاصل واکنش استری شدن یک پلی ال و یک پلی اسید و یک اسید چرب یک ظرفیتی است. در حقیقت رزین آلکید یک پلی استر است که در ساختمان آن اسید چرب یک ظرفیتی وجود دارد.

رزین پلی استر غیراشباع

رزین های پلی استر غیر اشباع از واکنش دی­ اسیدهای اشباع و غیراشباع با دی­ الکل­ها به دست می ­آیند. این رزین ها در فرآیندهای مختلفی از جمله لایه­ گذاری دستی، پاشش رزین، ریخته­ گری، پالتروژن، SMC و BMC قابل استفاده ­اند.

رزین فنولیک

رزین های فنولیک از واکنش فنل و فرمالدهید تولید شده و براساس نسبت مولی مواد اولیه و نوع کاتالیزور، به دو گروه رزول و نووالاک دسته بندی می شوند.

رزین وینیل استر

رزین وینیل استر رزینی ترموست، حاصل از واکنش رزین اپوکسی با اسيدهاي کربوکسیلیک غير اشباع اتيلني است که از یک سو خواص مکانیکی بالای رزین­های اپوکسی و از سوی دیگر خواص شیمیایی خوب رزین­های پلی ­استر غیراشباع را داراست.

رزین اپوکسی جامد

رزين‌هاي اپوكسي که اغلب از واكنش بين اپي‌كلروهيدرين و بيس فنول A بدست مي‌آيند با افزایش وزن مولکولی از حالت مایع با ویسکوزیته کم به مایع با ویسکوزیته بالا و نهایتا به جامد تغییر می کنند.

رزین آمینو

آمینو رزین­ ها، از واکنش فرمالدهید با یک ترکیب حاوی گروه های آمینی تهیه می­ شوند. این رزینها برای ساخت رنگهای کوره ­ای همراه با آلکیدهای غیر هواخشک، برای پخت دیگر رزین ها مورد استفاده قرار می­ گیرند.

رزین فورانی

رزین های فورانی رزینهایی بر پایه اوره فرمالدهید هستند که بوسیله فورفوریل الکل مورد اصلاح قرار گرفته اند. این رزین ها به دلیل پایداری گرمایی و مقاومت زیاد در برابر اشتعال، در صنایع ریخته گری کاربردهای متنوع دارند.

باکالیت

پودر قالب گیری باکالیت از ترکیب رزین فنولیک (نووالاک) و مواد افزودنی مانند دوده، گرافیت و دیگر پرکننده­ ها تولید می­ شود.

اسید چرب

اسید کربوکسیلیک که دارای زنجیره بلند و خطی آلیفاتیک است. ماده­ ای زرد کم رنگ است که طی فرایند هیدرولیز چربیها و روغن دانه های گیاهی و جداسازی گلیسرول بدست می ­آید.

درخواست صادرات رزین

برای ثبت درخواست صادرات رزین شماره همراه خود را وارد کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم.

رزین کار تزئینی

سوالات متداول

در ایران، چه نوع رزین هایی بیشترین مقدار صادرات را تشکیل می دهند؟

رزین‌های محصولات شیمیایی ایران معمولاً شامل رزین های پلی استر، فنولیک، اپوکسی، و پلی اورتان است.

گیرندگان اصلی رزین های صادراتی از ایران، عموماً کشورهای آسیایی مانند چین، هند، و کره جنوبی هستند. همچنین کشورهای اروپایی مانند ترکیه و آلمان نیز بازارهای مهمی برای رزین‌ های ایرانی هستند.

صنعت عایق، صنعت دریایی، مواد اولیه صنعت رنگ، صنعت خودرو، رنگ و پوشش، ریخته‌گری، کامپوزیت، صنعت چوب، سیستم‌های خنک کننده، محصولات مقاوم، ساینده، لنت ترمز، کنتور گاز، صنعت الکترونیک
برای حمل و نقل رزین ها به کشورهای مختلف، روش هایی مانند حمل در کانتینرهای دریایی، استفاده از راه های ابری یا جاده ای، و حمل از طریق راه آهن می تواند به کار رود.
در صادرات رزین از ایران، عموماً باید استانداردهای کیفیتی و فنی را رعایت کرد. استانداردهای مانند ISO 9001 برای کنترل کیفیت و استانداردهای ملی یا بین المللی صنعتی ممکن است لازم باشد.
بسته به نوع کاربرد، ممکن است به رزین های ایرانی افزودنی هایی مانند مواد پرکننده، تثبیت کننده ها، رنگ ها یا مواد تقویت کننده اضافه شود تا ویژگی های مورد نیاز صادرکنندگان را برآورده کند.

صادیران، بزرگترین صادرکننده رزین

اگر به دنبال یک منبع معتبر برای واردات رزین هستید، صادیران از بزرگترین و اولین تولیدکنندگان رزین در ایران است که با کیفیت بالای محصولات خود توانسته سهم بزرگی در بازار صادرات رزین داشته باشد. درخواست واردات رزین را از طریق راه های ارتباطی زیر از صادیران بخواهید.

درخواست واردات رزین

تماس با صادیران

با پشتیبانان ما چت کنید